fbpx

Kontaktlinser hos Madsen Optik i Holstebro

Der findes et hav af forskellige slags kontaktlinser, og det kan derfor være en jungle at finde ud af, hvad der passer bedst til dig og dine behov. Hvad enten du har overvejet at skifte brillerne ud eller dyrker sport, hvor briller er et no go, så lægger vi hos Madsen Optik stor vægt på at finde et perfekt match til dig.

Hvorfor vælge kontaktlinser?

Der er et utal af årsager til at lægge brillerne på hylden og skifte dem ud med et par kontaktlinser. Hvis du tænker på at anskaffe dig kontaktlinser, så bør du overveje følgende:

  • Går du til en sport, hvor briller er upraktiske? Kontaktlinser sikrer langt bedre bevægelsesfrihed sammenlignet med briller.
  • Opholder du dig ofte udenfor? Kontaktlinser sikrer et klart synsfelt uanset regn, sne eller dug.
  • Foretrækker du et mere naturligt look? Briller kan give et spændende og stilrigt look, men det er ikke noget for alle. Kontaktlinser ændrer ikke på dit udseende, og det er derfor langt nemmere at vænne sig til.

Find de rette kontaktlinser hos din optiker i Holstebro

Dine behov er afgørende for, hvilken type kontaktlinser netop du skal vælge. Der findes mange typer af kontaktlinser, men hvad betyder det egentlig for dig? Har du udelukkende brug for at bruge dine linser henover en kort periode, så er 1-dagslinser klart det bedste valg. Døgnlinser er til dig, der foretrækker at kunne bruge linserne både nat og dag uden at skulle tænke på, at dine øjne bliver irriteret i længden. Derudover tilbyder vi hos Madsen Optik også flerstyrkelinser, hvilket sikrer dig god synskomfort. Er du i tvivl om, hvad der passer bedst til dig? Uanset hvad du har brug for, står vi klar til at hjælpe og vejlede dig hos Madsen Optik i Holstebro.

Hvordan foregår en synsprøve hos Madsen Optik i Holstebro?

En synsprøve udføres ved hjælp af en bogstavstavle og en slags ’kæmpebrille’ med forskellige glas i. Optikeren vil også stille dig en række spørgsmål om din hverdag, der giver indblik i din dagligdag og behov. Synsprøven varer cirka 30 minutter og afslører eventuelle synsfejl. Hos Madsen Optik bliver der altid sat god tid af, så vi kan finde den helt rigtige løsning for dig og dit syn.

Vi anbefaler, at du bestiller tid.