fbpx

Find dine nye briller hos Madsen Optik i Holstebro

Er det blevet tid til, at du skal have et par briller? Hos Madsen Optik forhandler vi et stort og nuanceret udvalg af briller i alverdens former og farver. Der er garanteret er et par, der falder i din smag.

Vi hjælper dig til at vælge det rigtige par for dig

Det kan være svært at vælge. Det helt rigtige par briller optimerer dit syn, mens det også afspejler din personlighed. Der er derfor flere overvejelser, du bør gøre dig, både i forhold til funktion og design, inden du køber et par briller. Overvej f.eks.:

  • Skal du bruge brillerne hele tiden eller blot til arbejde?
  • Bruger du briller som aflastning til kontaktlinser?
  • Er brillerne til hverdagsbrug og under kørsel?

Overvejelserne har betydning for både hvordan stel og synsfeltet skal være. En brille til hverdag og kørsel bør have et godt synsfelt. Briller til arbejde skal derimod kunne dække, hvor du kigger hen, når du arbejder. Skal brillen aflaste brugen af kontaktlinser, kan du overveje et mere spændende og udfordrende stel.

Briller, der matcher din personlige stil

Når du skal købe briller, er det en god idé at overveje, hvilken type briller der klæder dig. Valg af brille afhænger både af din ansigtsfarve, ansigtsform og din stil. Eftersom brillerne vil komme til at fylde en stor del af dit ansigt og sætte et stort præg på dit ydre, er det vigtigt, at du giver dig tid til at vælge et par, der passer til dig. Er du i tvivl om, hvilke slags briller der klæder dig, eller hvilken type briller du har behov for, kan du til enhver tid komme forbi hos din optiker i Holstebro. Vi vil med glæde guide dig til et par briller, som du kan være tilfreds med.