fbpx

Brillestel forhandles hos Madsen Optik i Holstebro

Der findes alverdens former for stel, som kan personliggøre dine briller. Er du til et minimalistisk stel eller et langt mere farverigt og smykkende stel, der kan pynte dit ansigt, så har vi det hos Madsen Optik. Stellene er med til fremhæve de ansigtstræk, man ønsker andre skal lægge mærke til. Valg af stel er med til at give brillen personlighed og opmærksomhed, hvorfor det er vigtigt at vælge et stel, der passer til lige nøjagtig din stil.

Guide til valg af brillestel

Det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvilket brillestel du skal vælge, og hvad der passer til dit ansigt. Der er dog et par overvejelser, der er værd at gøre sig:

  • Lys hudtone: Sorte briller kan hurtigt fremstå voldsomt. Prøv i stedet naturlige farver såsom skildpadde, rav og lysere neutrale farver.
  • Lys hud og rødt hår: Grønne og blå briller vil fremhæve dine farver på en flot måde. Gyldne og rødlige toner vil også sætte fokus på din hårfarve.
  • Mørkere hud og hår: Metalfarver vil skabe en flot kontrast, og derudover vil skarpe og mørke farver fremhæve din kulør.
  • Helt mørk: Kraftige farver og pasteller vil skabe en flot kontrast til en dyb hudtone. Du skal forsøge at undgå brune stel, da stellet blot vil blende ind i hudfarven.

Din optiker i Holstebro hjælper dig på vej

I sidste ende er det vigtigt, at du vælger et stel, der falder i din smag. Er du til et farverigt stel, så skal du vælge det. Har du brug for yderligere hjælp til valg af stel, så kig ind hos os i Holstebro og se vores udvalg af brillestel. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde et brillestel, der både passer til dit behov og udseende.