fbpx

Solbriller med UV beskyttelse hos Madsen Optik i Holstebro

Når solen står højt på himlen, så har du behov for et par solbriller, der beskytter dig mod UV-stråling. Udover at solbriller har til formål at gøre det behageligt at orientere sig, når solen skinner, så er en anden vigtig opgave at skåne dine øjne fra solens ultraviolette stråler. Strålerne kan være skadelige for dine øjne, og det er derfor en god ide altid at have et par gode solbriller med UV beskyttelse med i tasken.

Hvorfor bør du beskytte dig mod UV-stråling?

Det er utrolig vigtigt at beskytte dine øjne mod UV-stråling, da strålerne i sidste ende kan medføre forringet synskvalitet og synsnedsættelse. Strålerne øger din risiko for både kortvarige samt langvarige skader, såsom:

  • Hornhindebetændelse er en alvorlig øjensygdom, der skyldes en overfladisk forbrænding af øjets horhinde, som er forårsaget af UV-lys. Sygdommen kan medføre, at man får varigt nedsat syn.
  • Tågede hornhinder, der resulterer i synsforringelse.
  • Grå stær skyldes en uklar linse. Grå stær kan medføre synsnedsættelse, blændingsgener eller ændret opfattelse af farver.

Find de rette solbriller med UV beskyttelse hos din optiker i Holstebro

Øjet er særligt udsat, hvis UV-stråling kombineres med vand eller sne. Med et par solbriller med UV beskyttelse behøver du ikke bekymre dig, uanset om du er på strandtur med vennerne, på skitur med familien eller nyder aftensolen på terrassen i ro og mag. Udover at solbriller skal beskytte dine øjne 100% mod solens ultraviolette lys, så skal de naturligvis også passe til din stil. Det betyder meget for os, at du får et par solbriller, som du er tilfreds med og som passer til dig. Hos Madsen Optik står vi klar til at hjælpe dig med at finde den optimale solbrille med UV beskyttelse, så du kan nyde sommeren uden bekymringer.

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu