fbpx

Få briller og solbriller til en fast månedlig pris

Betal en fast månedlig pris og få lækre designerstel med enten enkel- eller flerstyrkeglas.

Vi har hylderne fyldt med designersolbriller og designerbriller – men du finder kun ét eksemplar af hver i vores butik. Køber du dit næste par designerbriller- eller solbriller hos os, er du sikker på, at du er en af de eneste, der har netop dén model.

Hos Madsen Optik kan du for alvor skille dig ud med lækre designerbriller. Betaler du en fast, lav månedlig pris i 24 måneder, får du både et par designerbriller og designersolbriller med enten enkel- eller flerstyrkeglas.

Kig forbi vores butik, og se vores store udvalg af designerstel.

Har du brug for briller?

Er du i tvivl, om det er tid til at få briller? Der er en række symptomer, der kan være tegn på, at du har nedsat syn. Det er blandt andet symptomer såsom:

  • Vedvarende hovedpine kan tyde på, at du anstrenger dine øjne for at stille skarpt.
  • Røde øjne, hvilket kan opstå hvis du overanstrenger øjnene.
  • Ser du dobbelt, selvom du holder en hånd for det ene øje, kan det være tegn på grå stær.
  • Har du brug for mere lys, end du plejer, når du læser, eller har du problemer med at læse, hvad der står på tæt hold? Det kan betyde, at du er langsynet.
  • Har du i forvejen briller eller kontaktlinser, og føler du, at du skal anstrenge dig for at kunne se klart? Det kan være tegn på, at du skal have en højere styrke.

Kan du genkende nogle af følgende symptomer, så er det en god ide at bestille tid til en synsprøve.

Hvordan foregår en synsprøve hos Madsen Optik i Holstebro?

En synsprøve udføres ved hjælp af en bogstavstavle og en slags ’kæmpebrille’ med forskellige glas i. Optikeren vil også stille dig en række spørgsmål om din hverdag, der giver indblik i din dagligdag og behov. Synsprøven varer cirka 30 minutter og afslører eventuelle synsfejl. Hos Madsen Optik bliver der altid sat god tid af, så vi kan finde den helt rigtige løsning for dig og dit syn.

Vi anbefaler, at du bestiller tid.