fbpx

Solbriller med styrke fås hos Madsen Optik i Holstebro

Det er vigtigt at beskytte øjnene, når solen står højt på himlen. Solens UV-stråler kan nemlig være farlige for dine øjne og have skadelige konsekvenser. Derfor er solbriller med styrke den ultimative løsning for dig og dit syn, når du færdes ude i solen. Med et par solbriller med styrke fra Madsen Optik får du både et klart og afslappet syn i solen, samtidig med at du er beskyttet fra solens ultraviolette stråler.

Flere typer af solbriller med styrke

Solbriller med styrke findes i mange former og farver, så du kan finde et par, der passer til din stil. Du kan tilmed vælge mellem en række forskellige solbrilleglas til dine solbriller med styrke:

  • Fotokromiskglas: Glasset går fra at være gennemsigtigt til mørkt afhængig af, hvor meget solen skinner. Denne type solbrilleglas passer godt til dig med lysfølsomme øjne, og til aktiviteter med skiftende lysforhold.
  • Polaroidglas: Dette glas mindsker generende refleksioner udefra. Det er et godt valg til dig, der er træt af refleksioner fra regn eller bygninger, når du kører bil.
  • Brilleglas i alverdens farver: Der fås solbrilleglas i gule, blå og adskillige andre farver, som hver har sine fordele. Visse farver øger kontrasterne, når der er nedsat sol, hvor andre virker langt mere afslappende for øjet, mens det bevarer farveopfattelsen.

Solbriller med styrke tilpasset dig og dine behov

Et billigere alternativ til solbriller med styrke er en såkaldt clip-on eller fit-over. Det er en nem og praktisk løsning til dig, der ikke ønsker at investere i et nyt par solbriller med styrke. Hos Madsen Optik tager vi altid højde for din synsfejl og vil finde et par solbriller med styrke, som passer til dine behov samt stil. Kom forbi i Holstebro og få en snak med vores optikere om solbriller med styrke.

DOWNLOAD BROCHURE OM SOLBRILLER