fbpx

Brilleglas tilpasset dig og dine behov hos Madsen Optik i Holstebro

Det er vigtigt, at dine brilleglas tilpasses dine øjnes behov, da det har stor betydning for, hvilket slags syn du får. Der findes både enkeltstyrkeglas og flerstyrket brilleglas – men hvad betyder det for dig?

Hvad skal du have: Enkelt- eller flerstyrkeglas?

Valg af brilleglas afhænger først og fremmest af, hvilken synsfejl du har. Nedenfor er typerne af brilleglas kort beskrevet.

  • Enkeltstyrkeglas er brilleglas med én styrke i hele glassets flade. Er du enten langsynet eller nærsynet, har du brug for enkeltstyrkeglas.
  • Flerstyrkeglas er til dig, der har svært ved at se skarpt både tæt på og langt fra. Denne type brilleglas er langt mere kompleks, da der er forskellige styrker i glassets felter, hvilket hjælper med at korrigere dit syn, uanset om det er tæt på eller langt væk.

Find det perfekte brilleglas hos din optiker i Holstebro

For at bestemme hvilken brillestyrke lige præcis du har behov for, for at korrigere din synsfejl, er det nødvendigt med en synsprøve. Hos Madsen Optik i Holstebro står vi altid klar til at hjælpe dig, så du får et brilleglas, der gør hvert et øjeblik værd at se.