fbpx

Madsen Optik i Holstebro hjælper dig med at finde din stil

Briller og stil går hånd i hånd. Din stil siger meget om, hvem du er som person, og brillerne sætter et unikt præg på dit ydre. Det er derfor vigtigt, at du giver dig god tid til at finde din helt egen stil. Om du er til en cat eye brille, diskrete briller eller noget helt andet, så gør vi os ekstra umage med at finde noget, der ikke mindst klæder dig men samtidig understreger din personlighed.

Din optiker i Holstebro hjælper dig på vej

Det kan være en jungle at finde ud af, hvilken brille der passer til dig. Der er dog et par overvejelser, du kan gøre dig, hvis du vil finde din stil:

  • Ansigtsform: Formen på brillestellet afhænger nemlig af din ansigtsform. Har du et firkantet ansigt, kan du med fordel vælge runde brillestel. Det skaber en fin og harmonisk kontrast til ansigtsformen.
  • Behov: Tag hensyn til dine behov, når du skal finde briller. Stilen afhænger tit af, om brillerne er til sport, arbejde eller hverdag.
  • Hudtone, øjenfarve og hårfarve: Dette har betydning for, hvilken farve briller der klæder dig bedst. Har du lys hud bør du gå efter et stel i neutrale farver. Vælg derimod et farverigt stel som kontrast til en dyb hudtone.

Briller der matcher din stil

Når du skal vælge briller, skal du være tro mod din personlighed. Et iøjnefaldende stel er et godt valg for dig, hvis du har en unik og sprudlende personlighed. Er du den klassiske type, bør du i stedet vælge en enkel brille i et minimalistisk design. Du kan med fordel aflægge et besøg i vores fysiske butik, Madsen Optik i Holstebro. Her har du mulighed for at prøve brillerne på og finde lige netop din stil.

DOWNLOAD STIL GUIDE